Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapeutti on erikoistunut terveyteen, liikkeeseen, liikkumiseen ja toimintakykyyn. Fysioterapiassa hyödynnetään ohjausta, neuvontaa, harjoitteluterapiaa, manuaalista, sekä fysikaalista terapiaa.

Naprapatia

Naprapaatti on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien tutkimiseen ja hoitamiseen. Hoitotyössä hyödynnetään erilaisia manipulaatio-, mobilisaatio- ja pehmytkudoskäsittelyitä sekä neuvontaa ja harjoitteluterapiaa.

Hieronta


Ryhmäliikunta

Ohjaan kuntosaliryhmiä tällä hetkellä Fysios Vapaudenkadulla torstaisin kello 16:30 ja 17:45.

Lisätietoa ryhmistä: https://www.fysios.fi/toimipisteet/lahti-fysioterapia/lahti-vapaudenkatu/fysios-lahti-vapaudenkadun-liikuntaryhmat

Valmennus

Valmennukseni erityisosaamisena osaan ottaa huomioon erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat harjoittelussa. Pidän tärkeänä liikkumisessa monipuolisuutta, sekä liikkumisen iloa. Olen aikaisemmin toiminut kolme vuotta ryhmäliikuntasalin yhteydessä, jossa pidin omaa naprapatia/hieronta vastaanottoa, sekä ohjasin ryhmäliikuntoja ja yksilöllisiä kuntosaliohjelmia. Oma urheilutausta löytyy jääkiekon, karaten, sekä jalkapallon parista, jotka myöhemmin ovat vaihtuneet kuntosaliharjoitteluun, uintiin, sekä pyöräilyyn.

Ole minuun yhteydessä, jos tarvitset apua harjoittelusi tueksi, kaipaat motivaatiota tai jokin puntaroi sinua harjoittelun suhteen. Otetaan yhdessä askel kohti tavoitteitasi ja tehdään harjoittelustasi mukavaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: